Europa League

«Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά…»

Αν και δηλώνει πως το πορτογαλικό πρωτάθλημα αποτελεί προτεραιότητα, ο προπονητής της Εστορίλ Ζοσέ Κουσέιρο δήλωσε πως η ομάδα του θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Η Εστορίλ βάζει στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν αδιαφορεί για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στην Πορτογαλία για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Δεν υπάρχει πίεση στην ομάδα. Δεν έχουμε επιπλέον άγχος για το Europa League, αλλά υπάρχει θέληση για τη νίκη. Όποια ομάδα κερδίσει θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα. Για μας θα είναι έξτρα κίνητρο ότι δεν έχουμε κερδίσει ποτέ στη φάση των ομίλων. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Ζοσέ Κουσέιρο.

«Αυτό που μας προβληματίζει είναι η διαχείριση της ομάδας, γιατί έχουμε αγώνα την Κυριακή και θέλουμε να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Οι ομάδες του Europa League είναι σαν να τιμωρούνται, γιατί έχουν πολύ λίγες μέρες μεταξύ των αγώνων για την Ευρώπη και το πρωτάθλημα. Προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να νικήσουμε», πρόσθεσε.

«Το πρόβλημά μας είναι συγκεκριμένο, έχουμε μια από τις καλύτερες επιθέσεις και μια από τις χειρότερες άμυνες. Οι νίκες είναι αυτές που δίνουν στην ομάδα αυτοπεποίθηση. Ο αγώνας με την Μπενφίκα (2-3) ήταν διασκεδαστικός για τους φιλάθλους, αλλά όχι για μας. Θα πρέπει να παίζουμε με περισσότερη συγκέντρωση», κατέληξε ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο αριστερός μπακ της ομάδας, Εμίντιο Ράφαελ, είπε: «Περιμένουμε έναν ισχυρό αντίπαλο. Αν δεν ήταν, δεν θα βρισκόταν ο Παναθηναϊκός εδώ. Πιστεύω πως έχουμε βελτιωθεί στα τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να πάρουμε και τα αποτελέσματα που αξίζουμε. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε καλή ομάδα, αλλά μας λείπει το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x