Betmasters

Σεντ Ετιέν - Μονακό: Τραγική κατάσταση στους «στεφανουά»

Και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Μονακό για να περάσει -έστω και προσωρινά- μόνη δεύτερη.

Mε την αναμέτρηση Σεντ Ετιέν - Μονακό ανοίγει απόψε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Ligue 1 στη Γαλλία. Τεράστια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι με την κατάσταση να μοιάζει μη αναστρέψιμη, την ώρα που οι Μονεγάσκοι ψάχνουν την τρίτη σερί νικη που θα τους φέρει προσωρινά μόνους στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Aνάλυση

Άπειρα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σεντ Ετιέν εδώ και καιρό, με την κατάσταση να μοιάζει απελπιστική. Η εικόνα της από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται όλο και χειρότερη και αυτό την έχει φέρει σε δεινή βαθμολογική θέση. Στο τελευταίο τους ματς, οι «στεφανουά» γνώρισαν πανεύκολη ήττα με 3-0 από τη Μαρσέιγ, η οποία τους βύθισε στην 15η θέση και μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό που εξοργίζει τον κόσμο, πάντως, είναι ότι πλάνο για να βγει από το αδιέξοδο ο σύλλογος δεν υπάρχει και μοιάζει ουσιαστικά σαν να έχει παραδοθεί στη μοίρα που έρχεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν παραιτήσεις, ενώ είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στο τέλος της σεζόν. Στα αγωνιστικά (υπάρχουν και αυτά), εκτός θα μείνουν οι αμυντικοί Πογκμπά και Λακρουά και τη θέση τους αναμένεται να πάρουν οι Γκαμπριέλ Σίλβα και Καραμοκό, οι οποίοι επιστρέφουν μαζί με τους μέσους Ντουσιέ και Καμπελά. Στην επίθεση θα παίξει η τριάδα Μπαμπά, Μονέ-Πακέ και Ντιονί.

Aπό την άλλη μεριά, η Μονακό προέρχεται από την πολύ εύκολη νίκη με 2-0 επί της Καέν, σε ένα ματς που παραδόξως έδειξε καλή αμυντική λειτουργία, κρατώντας το μηδέν. Έτσι, οι Μονεγάσκοι προκρίθηκαν στους «8» του Λιγκ Καπ και σήμερα ρίχνουν το βάρος στο πρωτάθλημα. Εκεί, όπου την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Ζαρντίμ πραγματοποίησε φοβερή ανατροπή κόντρα στην Τρουά εντός έδρας και από το 0-2 που έχανε στο 70', τελικά επικράτησε με 3-2, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίγιο που πέτυχε δύο γκολ. Με μια νέα νίκη σήμερα, οι περσινοί πρωταθλητές περνούν προσωρινά δεύτεροι στη βαθμολογία, αφήνοντας πίσω Λυών και Μαρσέιγ. Εκτός παραμένουν οι Τραορέ, Γιόβετιτς και Μποστσίλια, ενώ επιστρέφουν οι Σούμπασιτς, Ζέμερσον, Ζόρζε, Σιντιμπέ και Μπαλντέ. Ο Φαλκάο θα σηκώσει για άλλη μια φορά το βάρος στην επίθεση.

Δες εδώ την ανάλυση και την πρόταση του Prophet για την αναμέτρηση Σεντ Ετιέν - Μονακό στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x