Mini Football

Σέντρα και πάλι στο Total UNI-League!

Κουραμπιέδες και μελομακάρονα...τέλος! Οι γιορτές τελείωσαν και η δράση επανέρχεται στο 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών με τα πρώτα ματς των Αθηνών να διεξάγονται το Σαββατοκύρια

Αυτές οι μέρες βρήκαν αρκετές από τις ομάδες του Total UNI-League να ξεκινούν μίνι προετοιμασία, προκειμένου να επανέλθουν σε φόρμα και να κάψουν περιττές θερμίδες από τις Χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες “ατασθαλίες”!

Στις υπόλοιπες πόλεις, τα ματς προορίζονται για σέντρα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Είναι πάντως βέβαιο ότι η ανυπομονησία έχει κυριεύσει όλες τις ομάδες, οι οποίες αναμένουν να επιστρέψουν στα γήπεδα και να χαρούν και πάλι το υψηλό επίπεδο των αγώνων.

Το Total της ΦΑΓΕ είναι παρόν στο Total UNI-League με τον πιο δυναμικό τρόπο. To Total αποτελεί μία από τις πιο περήφανες ελληνικές μάρκες στο εξωτερικό με εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες και με ξεχωριστή μονάδα παραγωγής στην Αμερική, πέρα από την τεράστια Ελληνική μονάδα. Το Ελληνικό γιαούρτι, στην τέλεια του μορφή, προβάλλεται μέσα από το ποδόσφαιρο... στην τέλεια του μορφή, το Total UNI-League!

Η mybet, περήφανος χορηγός του Πανελληνίου Αθλητικού Θεσμού Φοιτητών & Σπουδαστών θέλει να βρίσκεται δίπλα στο λάτρη του ποδοσφαίρου και το πετυχαίνει με τον πιο υγιή κι απόλυτο τρόπο.

Το Total UNI-League ως το ελληνικό πρωτάθλημα minifootball είναι η διοργάνωση από την οποία συγκροτείται η Ελληνική Ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό του 2016 της EMF (European Minifootball Federation).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x