Δελτία Τύπου

Σέντρα στο MEN’S LEAGUE!

Το πρώτο MΕΝ’S LEAGUE by Nivea Men που ήρθε για να δώσει μία ακόμα σημαντική προοπτική διασκέδασης και άθλησης στο ανδρικό κοινό, έχει ήδη κάνει τη σέντρα του!

Οι ομάδες συγκέντρωσαν τους παίχτες τους και κατέστρωσαν το αγωνιστικό τους πλάνο τουλάχιστον για την 1η φάση του πρωταθλήματος.

Ο αριθμός των ομάδων βεβαίως έσπασε όλα τα κοντέρ και ακόμα όσοι δεν έχουν προλάβει, θα έχουν την ευκαιρία τους για συμμετοχή μιας που οι 9 εγκαταστάσεις σε όλην την Ελλάδα ακόμα δέχονται νέες συμμετοχές.

Πάμε να δούμε όμως μερικά αποτελέσματα από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος από την έδρα του MEN’S LEAGUE που δεν είναι άλλη από το υπερσύγχρονο Minifootball center PARADISE PARK στην Μεταμόρφωση.

Η πρώτη ισοπαλία σημειώθηκε μεταξύ των ομάδων Καφέ Χημείο - Άναμμα με το εντυπωσιακό 1-1! Οι Αρχαίοι νίκησαν την Μπύρα Σπορ με 3-2, ενώ τα Σκαθάρια έχασαν από τη Μαύρη θύελλα 3-4 σε ένα παιχνίδι αληθινό ντέρμπυ.

Η Atletico Buzeiro έχασε από την Motherwell με 3 γκολ (5-8) ενώ εκπληκτικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στην Κολοπετεινίτσα και την Help με την πρώτη να επικρατεί με 3-1.

Η ΑΕΚ Κούκου City έχασε από την ομάδα Μπαχάρι με 2-8 την ίδια ώρα που οι Παραλίες νίκησαν με μεγάλη διαφορά την Δόξα Μορτερού 9-4.

Τέλος, η Μπαρτσελιώμα τα έδωσε όλα για όλα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της με τους Μαζί, χωρίς όμως να καταφέρει να τον γυρίσει και ο πίνακας «έγραψε» 2-5.

Αυτά ήταν μερικά από τα αποτελέσματα από την εβδομάδα που μας πέρασε αλλά ακόμα είμαστε μόνο στην αρχή...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x