Επικαιρότητα

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Αταλάντη

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 8 χλμ. από την Λαμία και με εστιακό βάθος μόλις 5 χλμ - Ακολούθησαν σε λιγότερο από μια ώρα πέντε μετασεισμοί μικρού μεγέθους.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε πριν από λίγη ώρα την περιοχή της Αταλάντης. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο η σεισμική δόνηση ήταν 4,5 Ρίχτερ, ενώ το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο αναφέρει ότι ήταν 4,7 Ρίχτερ.

Ο σεισμός ταρακούνησε την περιοχή, ενώ έγινε αισθητός ακόμη και στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν ζημιές ή τραυματισμοί.

Όπως αναφέρει το Ευρωμεσογειακό η δόνηση έγινε 118 χλμ βορειοδυτικά της Αθήνας και 5 χλμ από τα Καμένα Βούρλα. Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χλμ.

Ο σεισμός έγινε στις 10:14 και από εκείνη την στιγμή έχουν επακολουθήσει τουλάχιστον 5 μετασεισμοί μικρού μεγέθους.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x