Gossip

Σέξι Ελληνίδα σέρνει τον Πουλίδο στα δικαστήρια (pics)

Για ένα διάστημα ήταν ζευγάρι. Τώρα όμως, η σέξι Τζίνα Μαμάκη και ο Άλαν Πουλίδο θα τα πουν στα δικαστήρια. Για «εκμετάλλευση» από τον Μεξικανό κάνει λόγο το καυτό μοντέλο!

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, οι φήμες ήθελαν τον Άλαν Πουλίδο ζευγάρι με την σέξι Τζίνα Μαμάκη.

Ωστόσο, οι δυο τους θα δώσουν πλέον ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες, αφού η Τζίνα Μαμάκη αποφάσισε να κάνει μήνυση στον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, κατηγορώντας τον για... εκμετάλλευση.

«Ο Αλαν Πουλίδο με εκμεταλλεύτηκε. Χρησιμοποίησε μια φωτογραφία που βγάλαμε κατά τη διάρκεια μιας τυχαίας συνάντησης μας σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, διοχετεύοντας στα media ης χώρας του ψεύτικες ειδήσεις. Εχω καταθέσει μήνυση εναντίον του», είπε η Τζίνα Μαμάκη στην Espresso.

Η κόντρα των δύο ξεκίνησε με αφορμή τα δημοσιεύματα από το Μεξικό, που ανέφεραν ότι η Μαμάκη ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» του χωρισμού του Πουλίδου από την συμπατριώτισσα του Ιλεάνα Σάλας, με την σέξι Ελληνίδα να θεωρεί ότι ο Πουλίδο κρυβόταν πίσω από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Μόνο ο δικηγόρος μου μιλάει μαζί του. Ο Άλαν, μάλιστα, τον απέφευγε αρχικά κι έτσι αναγκαστήκαμε να του στείλουμε τη μήνυση στα γραφεία της ομάδας που αγωνίζεται στο Μεξικό. Η διαδικασία επίλυσης των διαφορών μας θα είναι χρονοφόρα, αλλά η εκμετάλλευση του ήταν τέτοια που είμαι διατεθειμένη να περιμένω όσο χρειαστεί» ανέφερε η Τζίνα Μαμάκη.

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x