Βόλεϊ

Σεπέδα: «Πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Τώρα πρωτάθλημα»

Ο Ρολάντο Σεπέδα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, αλλά ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θέλει τώρα το πρωτάθλημα.

Πανευτυχής για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-1 επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στους τελικούς της Volley League ήταν ο Ρολάντο Σεπέδα.

«Ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι και ξέραμε πως αν δεν κερδίζαμε θα ήταν πάρα πολύ δύσκολα για μας στην έδρα του Ολυμπιακού. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη σειρά αγώνων, ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά ήταν πολύ σημαντικό για μας ότι πήραμε δύο νίκες στου Ρέντη. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας μετά τον τρόπο που χάσαμε από τον Ολυμπιακό στα προηγούμενα παιχνίδια. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να το καταφέρουμε και το κάναμε», δήλωσε ο Κουβανός διαγώνιος.

Όσο για τους τελικούς, απέναντι σε Κηφισιά ή Φοίνικα Σύρου, είπε: «Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν νομίζω ότι το πλεονέκτημα έδρας που θα έχει ο αντίπαλός μας σημαίνει κάτι, κάτι που φάνηκε στη σειρά με τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x