Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Αργούν ακόμα Πρίντεζης και Παπαπέτρου»

Αργεί λίγο ακόμα η επιστροφή των Γιώργου Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου στην αγωνιστική δράση, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ.

Ομαλά εξελίσσεται η αποθεραπεία των Γιώργου Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου, ωστόσο όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη (80-55) επί του ΠΑΟΚ η επιστροφή τους στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού αναμένεται να αργήσουν. Αντίθετα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως σύντομα αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμούς οι Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρης Κατσίβελης, με πρώτο τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Μετά το ματς με τη Βαλένθια ήταν καλό που κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ. Ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας μας είχε μεγαλύτερη προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι. Σήμερα κάναμε ένα καλό αμυντικό παιχνίδι. Ήδη από την πρώτη περίοδο, μπορεί να μην είχαμε τόσο καλό ρυθμό επιθετικά, αλλά αμυντικά δεχθήκαμε μόνο 13 πόντους. Έτσι, είχαμε μία μικρή διαφορά από την πρώτη περίοδο, η οποία μεγάλωσε στη δεύτερη. Από ‘κει και πέρα, ελέγχαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας και στην τρίτη περίοδο ήμασταν ακόμη πιο συγκεντρωμένοι, όπου δεχθήκαμε τους λιγότερους πόντους σε σχέση με τις υπόλοιπες περιόδους, ενώ πετύχαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Και τελικά από την άμυνά μας είχαμε μία καλή μέρα, η οποία μας έδωσε και πολυφωνία στην επίθεση και μεγαλύτερο ποσοστό στο συνδυασμό ασίστ-λάθη. Τέλος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς και να ευχηθώ καλή συνέχεια».

Για τις επιστροφές των τραυματιών: «Τους Παπαπέτρου και Πρίντεζη τους περιμένουμε πιο αργά. Αντίθετα, οι Λοτζέσκι και Κατσίβελης θα είναι πιο γρήγορα μαζί μας. Δεν μπορούμε πούμε ακριβώς το πότε θα τους έχουμε. Τα γκαρντ μας είναι στο τελευταίο στάδιο, ενώ οι ψηλοί στο προτελευταίο. Ο Πρίντεζης κάνει θεραπείες, ακολουθεί αγωγή και ανάλογα με την πορεία του τραυματισμού του, θα είναι μαζί μας όταν φτάσει στο 100%».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καββαδάς είπε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την προσπάθειά του, γιατί είναι μία αξιόλογη ομάδα που κυνηγά τις υψηλές θέσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας σε κάθε παιχνίδι, όπου προσπαθούμε να εμφανιζόμαστε δυνατοί, ανταγωνιστικοί και σκληροί. Για 40 λεπτά το καταφέραμε αυτό και συνεχίζουμε, κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι. Τέλος, θα ήθελα να πω κάτι που μου άρεσε πολύ σήμερα και ήταν το γήπεδο που είχε πολύ κόσμο, παιδιά από τα σχολεία και οπαδούς και μακάρι να συνεχιστεί αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x