Κύπελλο Ελλάδας

«Σφίγγα» για μεταγραφές ο Στέφενς

Ούτε... λέξη δεν είπε για πιθανή περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Χουμπ Στέφενς που δήλωσε ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συν. Τύπου:

Για τα παράπονα Σάντσεζ: «Εκείνος είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει, όχι εγώ. Είπα κι εγώ κάποια πράγματα στο διαιτητή μετά το ματς αλλά δεν ήταν ικανοποιημένος με αυτά που άκουγε και σταμάτησα. Δε λέω ότι ήταν ο λόγος που δεν παίξαμε καλά».

Για τις μεταγραφές: «Δεν ξέρω ποιος έρχεται ή ποιος φεύγει. Είναι έκπληξη και για σας και για μένα. Ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές. Αν μιλήσουμε για ονόματα, δε θέλω να δώσω καμιά απάντηση».

Για τον νέο στόπερ: «Παίρνουμε αμυντικό; Δεν το ξέρω»

Αν έχει λόγο για μεταγραφές: «Ναι, αλλά εντός των τειχών, όχι δημόσια».

Για Νάτχο: «Μπορεί να παίξει 6αρι και 8αρι. Θέλουμε πολλούς παίκτες εκεί γιατί έχουμε πολλά ματς».

Για την απόφαση Γκσπούρνινγκ: «Είναι φυσιολογικό. Αν πάθαινε κάτι κάποιος, θα είχαμε πρόβλημα. Θέλαμε έναν έμπειρο».

Αν θεωρεί ότι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι το κύπελλο: «Όχι, έχουμε πολλά ματς. Πήραμε τον Νάτχο που ήταν ελεύθερος χωρίς να ξεχωρίζουμε κάποιον στόχο».

Για τον Τζιόλη: «Δεν ξέρω για τις φήμες. Έχουμε μαζέψει πολλούς καλούς παίκτες για πολλά παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ. Αν κάποιος δεν μπορεί να αντέξει τον ανταγωνισμό, είναι δικό του θέμα. Κάποιοι παίκτες έλεγαν ότι ήταν κουρασμένοι στο τέλος του 2013 επειδή έπαιζαν συνέχεια. Τώρα που τους δίνουμε το χρόνο, τότε τι; Όποιος θέλει μπορεί να μου ζητήσει να φύγει. Ο Αλέξανδρος δε μου έχει πει κάτι τέτοιο».

Για τα γκολ του Βούκιτς: «Το δεύτερο ήταν υπέροχο. Το πρώτο ήταν μάλλον θέμα του τερματοφύλακα. Πάντως είμαι χαρούμενος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x