Κανένα σημάδι χαλάρωσης δεν θέλει να δει ο Γιάννης Πετράκης στους παίκτες του Εργοτέλη κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Γι’αυτό το λόγο ο Έλληνας τεχνικός, εκμεταλλευόμενος των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, «έκλεισε» δύο φιλικά απέναντι σε ΑΟ Χανίων και Ηρόδοτο, αντίστοιχα.
Και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Παγκρήτιο στάδιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ομάδα μας θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια Παρασκευή και Σάββατο εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας. Την Παρασκευή ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Χανιά και το Σάββατο τον Ηρόδοτο. Τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο Παγκρήτιο Στάδιο με ώρα έναρξης στις 17.30»,
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






