Πόλο

«Σφραγίζει» το 29ο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το ΝΟ Βουλιαγμένης στον τρίτο τελικό της Α1 ανδρών στις 20:00 (Novasports 3HD), στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και με νίκη κατακτά ένα ακόμη τίτλο.

Ο Ολυμπιακός και ΝΟ Βουλιαγμένης δίνουν το πέμπτο τους φετινό ραντεβού, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η ομάδα του Πειραιά προηγείται 2-0 στη σειρά των τελικών και μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός στοχεύει στο πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και συνολικά στο 29ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Αντίθετα ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα αρκεστεί στη δεύτερη θέση που είναι επιτυχία για το σύλλογο και θα στρέψει τη προσοχή του, στο ημιτελικό με τον Εθνικό Πειραιά για το Φάιναλ-4 του κυπέλλου στο Καρπενήσι το διήμερο 19-20 Μαΐου.

Η ομάδα του Λαιμού θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Μανώλη Ζερδεβά που πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν, καθώς ο Έλληνας τερματοφύλακας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο δεύτερο τελικό και θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι.

Στη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Δημήτρης Κουρούβανης, ενώ δεύτερος τερματοφύλακας αναμένεται να δηλωθεί ο Βάϊος Βλαχοτάσιος.

Επιμέλεια: Γιώργος Χρήστου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x