Gossip

Σφύριξε και… λήξαμε!

Το ματς τελείωσε. Η Δήμητρα Παίδαρου σφύριξε τη λήξη και μας έστειλε όλους στα αποδυτήρια γιατί στο sport-fm.gr μόνο για εκεί κάνουμε! Ενώ εκείνη…

Δεν έχει κλείσει ακόμα καλά-καλά τα 18 αλλά προλαβαίνει να κάνει τα πάντα και είναι και σούπερ και στα πάντα. Επειδή είναι κούκλα, ασχολείται με το modeling, είναι και καλή μαθήτρια, έγινε και διαιτητής ποδοσφαίρου!

Η Δήμητρα Παίδαρου πρόσφατα πήρε το πτυχίο της από την Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου και ετοιμάζεται σιγά-σιγά να κάνει τα πρώτα της βήματα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Κανονίστε την πορεία σας για να μη σας βγάλει οφσάιντ!

Η Δήμητρα Παίδαρου δείχνει κόκκινη, κίτρινη, πράσινη, μπλε και… φλούο (!) κάρτα στον Μιχάλη Ηλιού (ωχ Παναγία μου!):

-Μόντελινγκ, ποδόσφαιρο, δουλειά, σχολείο... Εξήγησε μας πως τα προλαβαίνεις όλα αυτά;


«Πιστεύω ότι αν υπάρχει θέληση και όρεξη όλα τα προλαβαίνεις. Πόσω μάλλον αν αγαπάς αυτό που κάνεις και αν σε ευχαριστεί».

-Με το ποδόσφαιρο πως κι έμπλεξες εσύ μικρό κορίτσι;

«Επέλεξα με το ποδόσφαιρο λόγω της εμπειρίας που απέκτησα από μικρή στον χώρο του ποδοσφαίρου επειδή αγωνιζόταν ο πατέρας μου και τώρα ο αδερφός μου. Ήμουν δίπλα τους συνεχώς και τους παρακολουθούσα και έτσι κόλλησα το «μικρόβιο». Όλοι γνωρίζουμε πώς το ποδόσφαιρο είναι σαν το μικρόβιο μέσα στον οργανισμό και όταν μπει δύσκολα αποβάλλεται. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφάσισα να ασχοληθώ με την ποδοσφαιρική διαιτησία».

-Τώρα από εδώ και πέρα τι βλέπεις να κάνεις; Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

«Κύριος στόχος μου είναι να παίξω αρκετά παιχνίδια ώστε να αποκτήσω την εμπειρία και σε κάθε αγώνα να γίνομαι όλο και καλύτερη. Όταν λοιπόν φτάσω σε ένα επίπεδο και μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου είναι άλλοι αυτοί που θα κρίνουν αν ταιριάζω στον χώρο ή όχι. Μόνο τότε θα μπορέσω να συνεχίσω και να φτάσω μέχρι εκεί που μου αξίζει».

-Σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνεις σε στήριξε κάποιος;

«Σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνω με στήριξε πολύ η οικογένεια μου. Το σημαντικό για μένα είναι ό,τι δεν ήταν αρνητικοί στην απόφαση που πήρα και έτσι δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Ίσα-ίσα με υποστήριξαν αλλά και με βοήθησαν πολύ στο να μου δίνουν θάρρος και ελπίδα μέρα με την μέρα και γι αυτό πιστεύω θα προχωρήσω και θα ανέβω ψηλά».

-Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τους ποδοσφαιριστές που όλο και κάτι θα σου πουν;

«Είμαι πανέτοιμη να αντιμετωπίσω τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους υπόλοιπους παράγοντες του ποδοσφαίρου. Όσον αφορά στο αν θα μου πουν το οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο υπάρχουν και οι αντίστοιχες ποινές! Αλλά πιστεύω πώς όλα θα πάνε καλά και δεν θα δημιουργούνται προβλήματα».

-Τι προτιμάς να σφυρίξεις; Ένα ντέρμπι «φωτιά» ή ένα ματς αδιάφορο και γιατί;

«Προτιμώ να σφυρίξω ένα ματς «φωτιά» γιατί δεν θα είναι και τόσο αδιάφορο και ασήμαντο για κανέναν και θα είναι αγωνιώδες και πολύ ενδιαφέρον».

-Από τα τόσα πράγματα που ασχολείται σε ποιο πιστεύεις πως θα ενδώσεις τελικά;

«Δεν ξέρω ακόμα. Αυτό που ξέρω να σας πω και αυτό που πιστεύω είναι ότι θα πάω ψηλά στην διαιτησία ποδοσφαίρου επειδή έχω όρεξη και αγαπάω το συγκεκριμένο αντικείμενο που επέλεξα να ασχοληθώ. Παράλληλα, θα ασχολούμαι με φωτογραφήσεις όπως έχω αρχίσει ήδη να ασχολούμαι και συνεχώς θα προσπαθώ για το καλύτερο. Για τα υπόλοιπα θα δείξει στην πορεία!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x