Κώστας Νικολακόπουλος

Κ. Νικολακόπουλος: Γιατί πήγε έξω και μετά έφυγε ο Σίλβα;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr το παράδοξο του τρόπου της αλλαγής προπονητή στον Ολυμπιακό.

• Αναρωτιούνται πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού, μα γιατί να γίνει η αλλαγή προπονητή τώρα, τη δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας. Δεν θα μπορούσε να αλλάξει η ομάδα προπονητή έστω την Τρίτη το πρωί και να μη γίνει όλο αυτό το σκηνικό, που δεν είναι και το πιο…ευχάριστο;

• Εύλογο το ερώτημα, αλλά η απάντηση είναι απλή: Ο Μάρκο Σίλβα ερχόμενος στην Ελλάδα τη Δευτέρα το βράδυ, μίλησε την Τρίτη με τον Ολυμπιακό και τότε είπε «το και το». Ότι δηλαδή για τον άλφα η, βήτα λόγο είναι προβληματισμένος, ότι δεν αισθάνεται καλά, ότι σκέφτεται να φύγει κλπ, κλπ.

• Και κάπως έτσι επήλθε το διαζύγιο, αφού δεν θα μπορούσε ο σύλλογος να κρατήσει ένα προπονητή με το ζόρι, ένα προπονητή που δεν θα ήταν 100% αποφασισμένος και συγκεντρωμένος, αλλά θα είχε άλλα στο μυαλό του.

• Ο Μάρκο πήγε με την ομάδα την Τρίτη το απόγευμα στην Αυστρία, πολύ απλά γιατί έπρεπε να δοθεί ένα περιθώριο στον Ολυμπιακό να βρει προπονητή. Δεν ήταν να εύκολο να γίνουν όλα σε μία ημέρα. Διότι, το θέμα προέκυψε τώρα, την Τρίτη, δεν ήταν θέμα εβδομάδων, ώστε να είχε ψαχτεί ο Ολυμπιακός νωρίτερα και να τον είχε έτοιμο.

• Την Τρίτη είπε ο προπονητής «το και το», την Τετάρτη η διοίκηση έκλεισε τον Βίκτορ, με τον οποίο είχε κρατήσει επαφή από τότε που είχε φύγει και την Πέμπτη πήγε ο Βίκτορ στην Αυστρία κι έγινε αλλαγή σκυτάλης. Τι να γίνονταν, να πήγαινε η ομάδα χωρίς προπονητή στην Αυστρία;…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x