Πόλο

«Σίφουνας» ο Ολυμπιακός, ισοπαλία στον Πειραιά

Ακόμα σκοράρει κόντρα στον Τρίτωνα ο Ολυμπιακός, που σάρωσε με 33-0 (!) την ομάδα του Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών και έκανε το «3 τα «3».

Με εντυπωσιακό τρόπο νίκησε 33-0 Ολυμπιακός τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στα βόρεια προάστια, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών και διατήρησε το απόλυτο στη φετινή διοργάνωση, όντας το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν καταιγιστικές και είχαν έντεκα διαφορετικές σκόρερ. Βέβαια, τη διαφορά την έκανε η Αλεξάνδρα Ασημάκη, που πέτυχε 11 τέρματα.


Οκτάλεπτα: 0-6, 0-12, 0-7, 0-8

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελ. Πλευρίτου 2, Σώρα 1, Λογοθέτη 3, Αβραμίδου 5, Ασημάκη 11, Μαργ. Πλευρίτου 2, Εμολο 2, Β. Πλευρίτου 3, Μπιανκόνι 2, Ελευθεριάδου 1, Δουρέκα 1


Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στον Πειραιά ανάμεσα στον Εθνικό και τη Γλυφάδα, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 11-11.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν σκληρή άμυνα και, με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο, που οι «κυανόλευκες» πήραν κεφάλι με δύο τέρματα, στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ.

Από πλευράς Εθνικού, εντυπωσίασε η Μπίσμπα με 4 τέρματα και ήταν εκείνη που ισοφάρισε με πέναλτι λίγο πριν το φινάλε. Για τις φιλοξενούμενες, ξεχώρισαν οι Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα και Κουτέλη, που σκόραραν από τρεις φορές.


Οκτάλεπτα: 4-2, 4-5, 2-2, 1-2

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βάσιλα 1, Μπίσμπα 4, Καλογεράκου 2, Πάτερου 2, Πέττα 1, Φραγκιουδάκη 1

ΓΛΥΦΑΔΑ: Ελληνιάδη 3, Κολτσίδα 1, Μ. Πάτρα 3, Μιμίδη 1, Κουτέλη 3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x