TV

«Σίγησε» η… φωνή του Big Bang Theory

Η ηθοποιός που δάνειζε τη χαρακτηριστική φωνή της στη μητέρα του Χάουαρντ στη δημοφιλή σειρά Big Bang Theory απεβίωσε μετά από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο.

Το όνομα της Κάρολ Αν Σούζι δεν έγινε ποτέ ευρέως γνωστό. Ούτε καν η φυσιογνωμία της. Η φωνή της, ωστόσο, είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές στο χώρο της τηλεόρασης.

Η ηθοποιός που δάνειζε τη φωνή της στη μητέρα του Χάουαρντ στη δημοφιλή σειρά Big Bang Theory απεβίωσε στα 62 της, μετά από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο.

Δεν είχε εμφανιστεί ποτέ στα χρόνια προβολής της σειράς στο φακό, αλλά αποτύπωνε πιστά την αυταρχική μάνα που έχει μια σχέση παθολογικής αγάπης, ενίοτε μίσους και σίγουρα εξάρτησης με τον γιο της.

inner

«Η οικογένεια του Big Bang Theory» έχασε ένα αγαπημένο της μέλος με το θάνατο της Κάρολ Αν Σούζι, που δάνειζε τη φωνή της με απολαυστικό κι αξέχαστο τρόπο στο ρόλο της κυρίας Γουόλοβιτς. Αν και το κοινό δεν την είχε δει ποτέ, ο χαρακτήρας αυτός έγινε ένα μυστήριο στα οκτώ χρόνια προβολής της σειράς. Αυτό όμως που δεν αποτελεί μυστήριο είναι το ταλέντο της εκλιπούσας», αναφέρει η ανακοίνωση του δικτύου CBS για την ηθοποιό που είχε αρχίσει την καριέρα της από τη δεκαετία του 1970.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x