Επικαιρότητα

Σιγκαπούρη: Η πρεσβεία του Ισραήλ χρησιμοποιούσε την σημαία της χώρας ως... τραπεζομάντηλο

Τα τοπικά μέσα έκαναν γνωστό ότι ο υπουργός εξωτερικών της Σιγκαπούρης έκαν έντονη διαμαρτυρία στον πρέσβη του Ισραήλ.

Την έντονη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης, ύστερα από την αποκάλυψη μέσω μιας φωτογραφίας ότι σε εκδήλωση της πρεσβείας του Ισραήλ, όπου φαίνεται καθαρά να χρησιμοποιούν την σημαία της χώρας ως τραπεζομάντηλο.

Τα τοπικά μέσα έκαναν γνωστό ότι ο υπουργός εξωτερικών της Σιγκαπούρης έκαν έντονη διαμαρτυρία στον πρέσβη του Ισραήλ, ενώ την υπόθεση έχουν αναλάβει και οι αστυνομικές αρχές της χώρας ώστε να διαπιστώσουν ποιός ήταν ο διπλωμάτης που προέβη σ' αυτή την απίστευτη κίνηση.

Από την πλευρά της, η πρεσβεία του Ισραήλ στην Σιγκαπούρη αναγκάστηκε να δηλώσει συγνώμη, λέγοντας ότι το ατυχές περιστατικό από ένα χαμηλά στην ιεραρχία μέλος της δεν είναι αποδεκτό. Και μάλιστα ανακοίνωσε ότι έχουν δοθεί σαφείς εντολές από το υπουργείο Εξωτερικών να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρξει η πειθαρχική τιμωρία του υπευθύνουν.

Από την άλλη ο υπουργός Εξωτερικών της Σιγκαπούρης δήλωσε ότι η συγκεκριμένη χρήση της σημαίας της χώρας είναι μία σοβαρή προσβολή, και αποδέχεται την συγνώμη των Ισραηλινών ελπίζοντας ότι θα τιμωρηθεί ο ένοχος.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x