Μαχητικά Αθλήματα

Σημάδια ζωής από το Glory

Στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ θα διεξαχθεί το 18ο event του Glory, με την κορυφαία kickboxing διοργάνωση στον κόσμο να δίνει σημάδια ζωής μετά από καιρό. Kiria vs Roosmalen για τον τίτλο στα 70κ.

Μετά από ένα διάστημα που είχε σιγήσει, με τις φήμες για το μέλλον της διοργάνωσης να δίνουν και να παίρνουν, το Glory έδωσε σημάδια ζωής.

Και με τον πιο πειστικό τρόπο, αφού ανακοίνωσε το επόμενο event, στις 7 Νοεμβρίου στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, με την συμμετοχή ορισμένων εκ των πιο δυνατών «χαρτιών» του.

Σε πρώτη φάση με τους καλύτερους kickboxers του κόσμου στα 70κ. Το Νο1 και εν ενεργεία πρωταθλητή, Davit Kiria απέναντι στο Νο 2, Robin Van Roosmalen.

Υπό διεκδίκηση ο τίτλος του Γεωργιανού, που κατακτήθηκε με νοκ-άουτ επί του Andy Ristie, σε ένα από τα καλύτερα ματς της περσινής σεζόν. Θα ολοκληρωθεί έτσι μια τριλογία που ξεκίνησε το 2011, με τον Roosmalen να μετρά δύο νίκες -η τελευταία με μικρή διαφορά από τον Kiria.

Το promotion ανακοίνωσε επίσης την διεξαγωγή τετράδας στη light heavyweight κατηγορία, με το νικητή να κερδίζει ματς τίτλου με τον πρωταθλητή, Gohkan Saki. Το συμβόλαιο του τελευταίου πάντως ολοκληρώθηκε πρόσφατα και βρίσκεται σε αναμονής μιας νέας πρότασης για ν’ ανανεώσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x