Στίβος

Σημαντικά ονόματα στα Χανιά

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στα Χανιά θα δώσουν το «παρών» σπουδαίοι Έλληνες πρωταθλητές στίβου στα «Χανιά 2017», ώστε να κάνουν ένα δυνατό τεστ, ενόψει των σημαντικών διοργανώσεων που έπονται.

Η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν αποτελεί έναν από τους «κράχτες» και έχει κάνει φέτος 14.19 στο αγώνισμα.

Ο Λυκούργος Τσάκωνας στο 200άρι έχει κάνει καλές κούρσες και το 20.65 του επιτρέπει να ελπίζει για διακρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις.

Στο μήκος ανδρών, ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε τη σεζόν με 7.97 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και ψάχνει άλμα στα 8 μέτρα, έχοντας να αντιμετωπίσει τους Τάσο Γαλαζούλα, Νίκο Καψή και Μιχάλη Μερτζανίδη.

Ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110 μέτρα με εμπόδια έχει κάνει πανελλήνιο ρεκόρ στο συγκεκριμένο μίτινγκ και θα προσπαθήσει για έναν καλό χρόνο στην Κρήτη.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου θα τρέξει στα 100 μέτρα με εμπόδια, έχοντας υποφέρει από μια φλεγμονή στο δόντι που την άφησε πίσω αγωνιστικά.

Στο επί κοντώ ανδρών, θα αγωνιστούν οι κορυφαίοι έφηβοι Εμμανουήλ Καραλής και Νίκος Νεράντζης με 5.70 και 5.51 αντίστοιχα.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, η Στέλλα Λεδάκη θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τα 4.40, έχοντας κάνει 4.35 την περασμένη εβδομάδα.

Στο μήκος γυναικών, θα κοντραριστούν οι Λίλη Αλεξούλη και Έφη Κολοκυθά.

Επίσης, θα δώσουν το «παρών» ο Αντώνης Μέρλος, ο Πάνος Τριβυζάς, ο Πέτρος Κυριακίδης και η Άννα Βασιλείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x