Betmasters

Σημαντική αξία στη Μίλγουολ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr δύο σημεία από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, παρατηρώντας αξία στον «άσο» των «λιονταριών» απέναντι στη Ρέντινγκ.

Η ομάδα του νοτιοανατολικού Λονδίνου βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στην Τσάμπιονσιπ, κάτι που σημαίνει πώς ο δρόμος που έχει να διαβεί για να πετύχει την παραμονή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Νησιού είναι δύσκολος. Η Ρέντινγκ έχει ξεχάσει και για φέτος τα όνειρα επιστροφής στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον μεγάλο στόχο να είναι το πλασάρισμα κάπου στη μέση της βαθμολογίας και η όσο το δυνατόν γρηγορότερη απεμπλοκή από τον πυθμένα της. Την ώρα τούτη βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, απόσταση καλή μεν η οποία, όμως, δεν της εξασφαλίζει τίποτε.

Οι «ρόγιαλς» έχουν την πρόσφατη παράδοση μαζί τους στο πάντα «καυτό» και δύσκολο «Νιου Ντεν», ενώ, πλέον, έχουν συνηθίσει την παρουσία του Στιβ Κλαρκ στον πάγκο τους, μια και ο πρώην προπονητής της Γουέστ Μπρομ έχει διαδεχθεί τον Νάιτζελ Άτκινς εδώ κι έναν κλεισμένο μήνα. Αντίθετα, ένα χρόνο έχει συμπληρώσει στον πάγκο των «λιονταριών» ο εκκεντρικός Ίαν Χόλογουεϊ, που πιέζεται για αποτελέσματα στην παρούσα φάση όσο κι αν η διοίκηση της Μίλγουολ φαίνεται πώς τον στηρίζει σε κάθε επιλογή. Οι μαζεμένες πέντε ήττες των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα αποτελούν θηλιά στο λαιμό τους, με το μεγάλο πρόβλημα να εστιάζεται στο σκοράρισμα αφού τα γκολ έρχονται με το σταγονόμετρο.

Η Ρέντινγκ έχει ομοίως άσχημα αποτελέσματα, με το μεγάλο της χάντικαπ να είναι η εκτός έδρας άμυνά της. Έτσι έχει δεχθεί τα 29 γκολ από τα 42 συνολικά! Μεταγραφικά οι γηπεδούχοι έχουν κάνει τις απαραίτητες «ενέσεις» ενδυνάμωσης του ρόστερ και περιμένουν, πλέον, αυτές οι κινήσεις να βγουν στο χορτάρι. Με τον στόπερ Χούιφελντ, που υπολογίζεται για το παιχνίδι αυτό, κερδίζει η Μίλγουολ έναν παίκτη με έφεση μεν στην γκέλα ο οποίος, πάντως, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο (ανήκει στη Σαουθάμπτον, ήταν δανεικός στη Νόριτς). Δεν είναι κακός ο Ολλανδός, απλά θέλει ψυχολογία. Σημαντική, αν και μακρόχρονη, για τη Ρέντινγκ είναι η απουσία του κομβικού πλάγιου μεσοεπιθετικού Τζέιμι Μακί. Αμφίβολος δίνεται ο Ουαλός μπακ Γκούντερ (βασικός).

Τον «άσο» της Μίλγουολ, που δεν αντιμετωπίζει δα και κάποιο μεγαθήριο της κατηγορίας για να δίνεται τόσο αουτσάιντερ, θα τον ταιριάξουμε με το «διπλό» της Γκρίμσμπι απέναντι στην Ίστλιχ για την Κόνφερενς. Είναι ομάδες που δεν έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε, επομένως απαιτείται προσοχή και όχι ανοίγματα. Κρατάμε την αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων στο «Τεν Έικρς», όπου έχουν γνωρίσει μία ήττα σε δεκατέσσερα ματς Κόνφερενς. Η Γκρίσμσπι, όμως, είναι η ομάδα με τη δεύτερη συγκομιδή νικών εκτός έδρας (επτά έναντι εννέα της πρωτοπόρου Μπαρνέτ) κι έχει ως στόχο την πρώτη θέση των πλέι οφ ανόδου, δηλαδή τη δεύτερη του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο που η Ίστλιχ, φαβορί συνήθως εντός έδρας, δίνεται στα ίσια με την αντίπαλό της. Πιθανό το «διπλό».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
103. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ: 1 (2,85)
112. ΙΣΤΛΙΧ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ: 2 (2,35)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x