Τεχνολογία

Σημαντική συνεργασία SEGA-Nintendo

H Nintendo παρουσίασε άλλο ένα Nintendo Direct την Παρασκευή και στο πλαίσιό του ανακοίνωσε τις επερχόμενες κυκλοφορίες για το Wii U και το Nintendo 3DS που αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι.

H ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη SEGA, έτσι ώστε να κυκλοφορήσει το Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games για το Wii U, με τους δύο ήρωες (και την παρέα τους) να συμμετέχουν σε μία σειρά αγωνισμάτων.

Ακόμη, στο πλαίσιο αυτής της ταυτόχρονης πορείας των δύο εταιρειών, θα κυκλοφορήσει το Sonic: Lost World αποκλειστικά για το Nintendo 3DS και το Wii U, με περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο να αναμένονται στην Ε3, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται στη φάση ανάπτυξη και άλλος ένας αποκλειστικός Sonic τίτλος.

Τέλος, στη Virtual Console θα προστεθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα παραγωγές όπως: Columns, Crystal Warriors, Defenders of Oasis, Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine, G-LOC: Air Battles, Shining Force 2: The Sword of Hajya, Sonic Blast, Sonic Drift 2, Sonic Labyrinth, Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Tails Adventure και Vampire: Master of Darkness.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες κυκλοφορίες, έχουμε τα εξής:
Game & Wario: 28 Ιουνίου
The Wonderful 101: 23 Αυγούστου
New Super Luigi U: 26 Ιουλίου (ως αυτόνομος τίτλος και ως DLC τον Αύγουστο)
Pikmin 3: 26 Ιουλίου

Δείτε όλα τα νέα videos pου παρουσιάστηκαν εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x