Στίβος

Σημαντικοί αντίπαλοι για Παπαχρήστου, Τσάκωνα

Στους αγώνες του Diamaond League επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία θα ντεμπουτάρει στην πρεμιέρα της σειράς την ερχόμενη Παρασκευή στην Ντόχα στο τριπλούν.

Έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς του Ρίο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα κάνει τον πρώτο της αγώνα το 2016 στον ανοιχτό.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια ανοιχτού Κατρίν Ιμπάργκουεν, η οποία είναι αήττητη φέτος. Μαζί και η συμπατριώτισσά της, Γιολιμάρ Ρόχας, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του κλειστού.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Όλγα Ριπάκοβα, Σανιέκα Τόμας (14.57, η κορυφαία φέτος), Κέλια Κόστα (14.58), Κίμπερλι Γουίλιαμς (14.62), Ντάνα Βελντάκοβα (14.51), Άνα Γιαγκάτσιακ (14.25) και Ζανίν Ασάνι- Ισούφ (14.24).

Όσον αφορά τον Λυκούργο Τσάκωνα, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία του στην Τενερίφη, επιστρέφει στην Ελλάδα για να αναχωρήσει για την Ντόχα, ώστε να κάνει την πρεμιέρα του φέτος για το 2016 στον ανοιχτό.

inner

Ο κορυφαίος Έλληνας 200άρης θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του διαμαντιού Αλόνσο Έντουαρντ, τον Αμίρ Γουέμπ, που έχει κάνει 19.91 και τον ταχύτερο 100αρη φέτος, τον Φέμι Ογκουνόντε.

Την οκτάδα συμπληρώνουν οι Ασμέιντ (20.07 φέτος), Ντιξ (20.25 φέτος), Γιανγκ και Τσουράντι Μαρτίνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x