MOTO GP

Μάρκεθ: «Ο σημαντικότερος αγώνας της καριέρας μου»

Ως τον σημαντικότερο γκραν πρι της καριέρας του χαρακτήρισε ο Μαρκ Μάρκεθ τον… τελικό της Βαλένθια που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Έτοιμος για το γκραν πρι της Βαλένθια, το οποίο χαρακτήρισε ως τον σημαντικότερο αγώνα της καριέρας το -δεδομένου ότι διεκδικεί τον τίτλο, έχοντας προβάδισμα 13 βαθμών του Χόρχε Λορένθο- παρουσιάστηκε ο Μαρκ Μάρκεθ.

Ο αναβάτης της Repsol Honda τόνισε πως δεν ποτέ δεν πίστευε ότι θα βρίσκονταν σε αυτή τη θέση τόσο σύντομα.

«Αισθάνομαι καλά και είμαι έτοιμος για το πιο σημαντικό σαββατοκύριακο της σεζόν και ίσως της καριέρας μου. Το 2010 είχε ένα παρόμοιο σημαντικό τριήμερο εδώ, αλλά για το πρωτάθλημα των 125 κ. εκ. Το Moto GP πάντα είναι διαφορετικό όπως και να έχει εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση. Να φτάσω στη Βαλένθια και να οδηγώ την κούρσα του πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του Ισπανού αναβάτη για να αναφερθεί στη συνέχεια στον αντίπαλό του, Χόρχε Λορένθο.

«Ο Χόρχε είναι πολύ δυνατός στους τελευταίους αγώνες. Είναι πολύ έμπειρος αναβάτης. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα, ωστόσο ο στόχος μου είναι ο ίδιος, όπως και σε κάθε αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x