Stoiximan Super League

Σισοκό: «Εγώ θέλω να μείνω»

Ξεκάθαρος για τις προθέσεις του αναφορικά με το μέλλον του είναι ο Ιμπραήμ Σισοκό. «Θέλω να μείνω, μακάρι να τα βρει ο Παναθηναϊκός με τη Βόλφσμπουργκ», δήλωσε.

Ο ίδιος είναι σαφής, αλλά περιμένει… σαφήνεια και για το μέλλον του. Ο Ιμπραήμ Σισοκό δήλωσε ξεκάθαρα πως επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί μία λύση με τη Βόλφσμπουργκ στην οποία βλέπει πως δεν υπάρχει θέση για τον ίδιο.

«Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα για το πού θα συνεχίσω. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Πιθανότατα δεν θα είμαι στη Βόλφσμπουργκ, αλλά ακόμη δεν γνωρίζω. Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, αλλά καταλαβαίνετε πως δεν μπορώ να σας πω ποιες», δήλωσε στην «Πράσινη» ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να πω αν έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό. Το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ θα ήθελα να μείνω. Και το λέω ξεκάθαρα. Μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν πιθανότητες να γίνει αυτό. Πρέπει να μιλήσει ο Παναθηναϊκός με τη Βόλφσμπουργκ και μακάρι να τα βρουν για να τελειώσει το θέμα. Δυστυχώς τα πάντα εξαρτώνται από τη Βόλφσμπουργκ. Δεν θέλω να παίξω στη Βόλφσμπουργκ την ερχόμενη σεζόν και δε νομίζω να γίνει αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x