Ελλάδα

Σκαραφίγκας: «Παιχνίδι αλά... NBA»

Στο πλούσιο θέαμα που πρόσφεραν Απόλλωνας Πατρών και Πανελευσινιακός, στάθηκε ο Γιώργος Σκαραφίγκας αν και ήταν στην πλευρά των ηττημένων. «Παιχνίδι αλά NBA», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Αγώνας επιπέδου NBA -κυρίως στο πρώτο ημίχρονο- ήταν αυτός ανάμεσα σε Απόλλωνα Πατρών και Πανελευσινιακό, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Σκαραφίγκας, ο οποίος επισήμανε τα σημεία που κρίθηκε το ματς και η ήττα της ομάδας του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους γηπεδούχους για το ροζ φύλλο αγώνα.

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, προπονητές και παίκτες, για την προσπάθεια που έκαναν και τη νίκη τους. Θεωρώ πως έγινε ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι γι’ αυτή την εποχή, το οποίο είχε δύο μέρη. Το πρώτο ημίχρονο νομίζω ήταν ένα παιχνίδι αλά NBA, πιο πολύ physical game. Πέσαμε σ’ αυτή την παγίδα και την πληρώσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν οι άμυνες, οι τακτικές και οι επιθέσεις. Σίγουρα οι ομάδες χρειάζονται καθημερινά βελτίωση στην άμυνα, αλλά δεν πρέπει να μπερδευόμαστε από τα σκορ. Από τη μια ζητάμε θέαμα κι από την άλλη μόνο άμυνα.

Να ξεμπερδέψουμε ότι στο μπάσκετ υπάρχουν κάποιοι παίκτες, όπως σήμερα που υπήρχαν τέτοιοι και στις δύο ομάδες, που έχουν τρομερή ικανότητα και όταν είναι σε καλή μέρα μπορούν να σκοράρουν με χίλιους τρόπους. Το παιχνίδι κρίθηκε, ενώ εμείς είχαμε έναν τρομερό καταμερισμό στην επίθεση, σε δίποντα, τρίποντα και βολές, τα δύο στατιστικά της επίθεσής μας, το 50% στις βολές και τα 18 λάθη οδήγησαν την ομάδα να δεχθεί 20-25 πόντους από τα λάθη μας. Γι’ αυτό ανέβηκε το σκορ κι εκεί χάσαμε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια
», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού της ομάδας της Ελευσίνας.

Από την πλευρά του, ο Ελάϊζα Τζόνσον τόνισε πως η ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν το ποσοστό ευστοχίας που είχαν από την… γραμμή της φιλανθρωπίας.

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Μας κέρδισε στα επιθετικά ριμπάουντ, πήρε περισσότερα από εμάς. Η διαφορά μας ήταν στις χαμένες ελεύθερες βολές. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και στο τέλος οι γηπεδούχοι έβαλαν κάποια καλάθια που καθόρισαν το αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του 24χρονου γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x