Euroleague

Σκαριόλο: «Γεμάτη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα της Λαμποράλ Κούτσα με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Παρασκευή στην Κύπρο.

Με βλέψεις για τη νίκη φτάνει στην Κύπρο για τον αγώνα της Παρασκευής απέναντι στον Παναθηναϊκό η Λαμποράλ Κούτσα, αν και όλοι, με πρώτο τον προπονητή της, Σέρτζιο Σκαριόλο, γνωρίζουν τις δυσκολίες του ματς και τη δυναμική του αντιπάλου.

«Ο Παναθηναϊκός έχει γεμάτο ρόστερ με έμπειρους παίκτες και η έδρα μάλλον θα τους βοηθήσει περισσότερο από ό,τι θα γινόταν υπό φυσιολογικές συνθήκες. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε το εμπόδιο και να έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες που ξέρουν πώς να παίζουν, ενώ εμείς θα πρέπει με τη σειρά μας να σκεφτούμε τους εαυτούς μας και να μη δώσουμε ευκαιρίες στους αντιπάλους μας. Σημείο-κλειδί θα είναι να έχουμε την ίδια υψηλή ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Γάλλος γκαρντ της ομάδας, Φαμπιάν Κοσέρ, ανέφερε με τη σειρά του: «Είδαμε απέναντι στη Μακάμπι πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία για 40 λεπτά απέναντι στον Παναθηναϊκό και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί προέρχονται από μία ήττα και είναι υποχρεωμένοι να νικήσουν. Θα είναι σημαντικό για μας να νικήσουμε, τόσο για την αυτοπεποίθησή μας όσο και για βαθμολογικούς λόγους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x