Στίβος

Σκέφτεται Ταλίν ο Αναστασάκης

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Νέων στο Ταλίν σκέφτεται για το 2015 ο Μιχάλης Αναστασάκης, που θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στη διοργάνωση και προετοιμάζεται ειδικά για αυτό.

Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορύφωση της προετοιμασίας του, ενώ παράλληλα συνεχίζει την ενδυνάμωση στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, το οποίο έσπασε τον περασμένο Ιούλιο.

«Πρώτο μας μέλημα είναι να ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού του. Από εκεί και πέρα, εννοείται πως οι αγωνιστικοί στόχοι επικεντρώνονται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, εκεί όπου μπορεί να διεκδικήσει μια καλή εμφάνιση», τόνισε ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου.

Η διοργάνωση της εσθονικής πρωτεύουσας είναι και ο βασικότερος στόχος της δισκοβόλου Ελευθερίας Τερζάκη. «Αυτές τις ημέρες ξεκουράζεται. Είχε ενόχληση στη μέση και ο γιατρός ζήτησε ξεκούραση μέχρι και τη Δευτέρα. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τη σοβαρότητα του προβλήματός της», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδος στη σφυροβολία στο παρελθόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x