Κύπελλο Ελλάδας

«Σκέφτομαι τα play-offs, μετά θα ασχοληθώ με το μέλλον μου»

Τις υποχρεώσεις του με τη Λόκερεν έχει στο μυαλό του αυτήν την περίοδο ο Γιώργος Γκαλίτσιος, όπως δήλωσε, ενώ το όνομα ακούστηκε πρόσφατα για τον Παναθηναϊκό.

Τα play-offs του βέλγικου πρωταθλήματος σκέφτεται ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στα υπ’ όψιν του Παναθηναϊκού. Ο δεξιός μπακ της Λόκερεν έχει μπροστά του πέντε παιχνίδια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και όπως τόνισε θα σκεφθεί το μέλλον του μετά από αυτά τα ματς. Επιπλέον, έδειξε να ικανοποιημένος από το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Jupiler League.

«Αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαι με την ανανέωση του συμβολαίου μου, ούτε με το αν ενδιαφέρονται ομάδες. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα στα εναπομείναντα πέντε ματς των play-offs. Αυτό σκέφτομαι τώρα, τίποτε άλλο. Όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις για τα play-offs θα υπάρξει χρόνος και για τα άλλα ζητήματα», σχολίασε ο 28χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος στο Βέλγιο και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Όταν βλέπω τόσες πολλές ελληνικές σημαίες στο γήπεδο αισθάνομαι σαν να είμαι στην πατρίδα μου. Αυτό μου δίνει δύναμη. Μου αρέσει επίσης ο ρόλος που έχω στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x