Επικαιρότητα

Σκλαβενίτης στηρίζει Μαρινόπουλο υπό προϋποθέσεις

Τι αναφέρεται στην επιστολή.

Τις πιθανότητες συμμετοχής της στις διαδικασίες εξυγίανσης της Μαρινόπουλος ΑΕ με βάση το άρθρο 99, σε συνεργασία πάντοτε με τους πιστωτές και τις δανείστριες τράπεζες διερευνά η Σκλαβενίτης.

Αυτό αναφέρεται μεταξύ των άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, στην επιστολή που πρόκειται να υποβάλει ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Σκλαβενίτης, στους δικηγόρους της Μαρινόπουλος αύριο Παρασκευή οπότε και εκδικάζεται το αίτημα της Μαρινόπουλος για την υπαγωγή της σε διαδικασία εξυγίανσης.

Πάντως όπως αναφέρεται στην ίδια επιστολή, η τελική συμμετοχή της Σκλαβενίτης στο σχέδιο εξυγίανσης εξαρτάται από πλήθος προϋποθέσεων στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η διαμόρφωση αποδεκτής συμφωνίας με τον όμιλο Μαρινόπουλο και τις τράπεζες.

Κρίσιμες προϋποθέσεις, με βάση πάντα τα όσα αναφέρονται στην επιστολή της Σκλαβενίτης, είναι η διενέργεια ικανοποιητικού due diligence, η έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η διατήρηση των υφισταμένων λειτουργιών της Μαρινόπουλος (όπως δίκτυο) αλλά και όσων διαπιστωθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξυγίανσης.

Πηγή: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x