Euro 2024

Σκληρή κριτική Φαν Χάαλ σε Σνάιντερ

Μήνυμα προς τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ έστειλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λουΐς Φαν Χάαλ, χαρακτηρίζοντάς τον «παίκτη σε διαρκή αγωνιστική πτώση».

Είναι ο αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας και θεωρείται ένας από τους φυσικούς ηγέτες της. Η τελευταία χρονιά, όμως, δεν ήταν ιδιαίτερα καλή για τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο οποίος, παρά το νέο ξεκίνημα που έκανε στην καριέρα του μετακομίζοντας στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Γαλατασαράι, βλέπει τη θέση του στην εθνική να κινδυνεύει.

Αυτό φάνηκε από όσα είπε ο προπονητής της εθνικής Ολλανδίας, Λουΐς Φαν Χάαλ αναφορικά με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ίντερ. «Ο Σνάιντερ βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική πτώση. Η φυσική του κατάσταση αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει συνεχώς. Αν και τους τελευταίους μήνες κατάφερε να αγωνιστεί με μεγαλύτερη συχνότητα, δεν έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης», είπε χαρακτηριστικά ο Φαν Χάαλ.

Ο Σνάιντερ, όμως, είναι ο αρχηγός της εθνικής. Μήπως ο έμπειρος προπονητής θα έπρεπε να είναι πιο επιεικής; «Ακόμα και ένας αρχηγός μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την απόδοσή του ή τη φυσική του κατάσταση. Από την άλλη πλευρά ο προπονητής θα πρέπει να επιλέγει αυτούς που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση και, δυστυχώς για όλους μας, ο Σνάιντερ δεν είναι. Τουλάχιστον όχι στην παρούσα φάση», τόνισε ο προπονητής της Ολλανδίας.

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν ο Φαν Χάαλ δεν δίστασε να αποκλείσει από την αποστολή της εθνικής τον Σνάιντερ, αποδεικνύοντας πως δεν επηρεάζεται από το όνομα και την ιστορία του παίκτη. Κάτι που σημαίνει πως η θέση του μέσου της Γαλατασαράι στην εθνική Ολλανδίας είναι επισφαλής, σε μια χρονιά που οδηγεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x