Super League 2

Σκόνταψε η Νίκη, πέρασε από Γλυφάδα η Επισκοπή

Η Επισκοπή πέρασε με 2-0 από την Γλυφάδα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, την στιγμή που η Νίκη Βόλου έμενε στο 1-1 με τον Αιγιακό εκτός έδρας.

Ο ένας στους δύο… μνηστήρες των πρώτων θέσεων στις βαθμολογίες των δύο ομίλων μπορούν να χαμογελούν μετά τα σημερινά παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Football League.

Η Επισκοπή πήρε τη νίκη 2-0 εκτός έδρας απέναντι στην Γλυφάδα για τον Νότιο όμιλο, την στιγμή που η Νίκη Βόλου έχασε έδαφος μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Αιγινιακό εκτός έδρας.

Στον Νότιο όμιλο η Επισκοπή δυσκολεύτηκε αρκετά. Ωστόσο, στο 60ο λεπτό η κόκκινη κάρτα στον Σμυρλή άφησε με δέκα παίκτες τη Γλυφάδα και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να αναζητήσουν το γκολ με μεγαλύτερο πάθος.

Αυτό ήρθε στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μαρτσάκη, ενώ επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σουμπασάκη.

Στον ίδιο όμιλο ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 1-0 του Φωκικού χάρη στο τέρμα του Πινδόνη στο 63ο λεπτό. Όμοια ένα γκολ έφτανε και στον Φωστήρα για να πάρει το «τρίποντο» εκτός έδρας με αντίπαλο στον Αστέρα Μαγούλας. Στο 59ο λεπτό ο Τατσούλης σκόραρε, γκολ που ήταν –τελικά- αρκετά για τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Στον Βόρειο όμιλο η Νίκη Βόλου δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη στο παιχνίδι με τον Αιγιανιακό. Άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό με τον Ανιέτε αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μιτρόφ στο 54ο λεπτό.

Βόρειος Όμιλος
Αιγινιακός – Νίκη Βόλου 1-1
(54’ Μιτρόφ – 48’ Ανιέτε)

Νότιος Όμιλος
Ολυμπιακός Βόλου – Φωκικός 1-0
(63’ Πινδόνης)

Γλυφάδα – Επισκοπή 0-2
(80’ Μαρτσάκης, 87’ Σουμπασάκης)

Αστέρας Μαγούλας – Φωστήρας 0-1
(59’ Τασούλης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x