Stoiximan Super League

Σκόνδρας: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί»

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί παρά την ήττα από τον Ατρόμητο εξέφρασε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί παρά την ήττα από τον Ατρόμητο εξέφρασε ο Γιάννης Σκόνδρας.

«Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι το φαβορί παρά την ήττα του, πρέπει όμως αυτό να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο γιατί όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά», τόνισε ο αρχηγός του Ατρομήτου.

-για τη χθεσινή αναμέτρηση και τη νίκη της ομάδας του:
«Θεωρώ πως κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν ζημιά και γι? αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και πιστεύω πως αυτή η νίκη μας άξιζε. Ο ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψε αλλά πιστεύω πως εμείς τον δυσκολέψαμε περισσότερο».

-για το αν μετά από αυτή τη νίκη μπαίνει και ο Ατρόμητος στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης:

«Έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα την πρώτη αγωνιστική, όλα ξεκινάνε από την αρχή. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν βαθμό παραπάνω αλλά από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι τελικοί».

-για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί:

«Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι το φαβορί παρά την ήττα του, πρέπει όμως αυτό να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο γιατί όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά».

-για τον Παράσχο:

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και με την άφιξη του μας βοήθησε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Στην χθεσινή νίκη σίγουρα έβαλε και αυτός το χεράκι του. Δεν παίρνουν όμως τα μυαλά μας αέρα, πρέπει να συνεχίσουμε σοβαροί και στο τέλος θα φανεί η αξία αυτής της νίκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x