Επικαιρότητα

Σκοπιανοί μετέφεραν δέκα κιλά χασίς με ταξί!

Στο όχημα επέβαιναν οι δράστες ηλικίας 20, 39 και 46 χρόνων-Βρέθηκε στον χώρο αποσκευών μια βαλίτσα, η οποία περιείχε 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους εννέα κιλών και 828,2 γραμμαρίων

Πίστευαν ότι δεν θα κινούσαν υποψίες με το ταξί με το οποίο θα περνούσαν τα σύνορα από την πατρίδα τους τρεις Σκοπιανοί, οι οποίοι μετέφεραν μεγάλη ποσότητα χασίς από την π.Γ.Δ.Μ. Με σκοπό να την διακινήσουν στην Ελλάδα. Τα σχέδιά τους, όμως, ματαίωσε η Δίωξη Ναρκωτικών του Κιλκίς.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι επρόκειτο να γίνει απόπειρα εισαγωγής μεγάλου φορτίου ναρκωτικών με ταξί και έκαναν λεπτομερείες ελέγχους σε όσα περνούσαν τα σύνορα από την γειτονική χώρα. Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, σταμάτησαν στους Ευζώνους το ταξί στο οποίο επέβαιναν οι δράστες ηλικίας 20, 39 και 46 χρόνων και βρήκαν στον χώρο αποσκευών μια βαλίτσα, η οποία περιείχε 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους εννέα κιλών και 828,2 γραμμαρίων!

Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ το ταξί και τρία κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x