Ελλάδα

Σλότερ: «Μεγάλο ματς με Μπάγερν»

Ο Έι Τζέι Σλότερ δεν μένει στην εξαιρετική του παρουσία απέναντι στον ΚΑΟΔ και μιλά για τον «τελικό» του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν την ερχόμενη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός με νίκη την Παρασκευή επί της Μπάγερν εξασφαλίζει μαθηματικά την πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκας, αλλά με ήττα μπαίνει σε περιπέτειες. Ο Έι Τζέι Σλότερ αντιλαμβάνεται πλήρως τη σημασία του προσεχούς αγώνα στο ΟΑΚΑ.

«Το ματς με την Μπάγερν θα είναι μεγάλο για μας. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη για να περάσουμε στο Top 16. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να μπούμε δυνατά, χωρίς κενά διαστήματα και να μην τους δώσουμε δικαίωμα να μας απειλήσουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε τη Θύρα 13 στο γήπεδο να φωνάξει όσο πιο δυνατά μπορεί και όλοι όσοι έρθουν στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν, όπως κάνουν πάντα», δήλωσε στην «Πράσινη» ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσο για την άνετη νίκη επί του ΚΑΟΔ και τη δική του εξαιρετική εμφάνιση (28π.), δεν θέλησε να μείνει πολύ εκεί. «Θέλαμε να παίξουμε συγκεντρωμένα και επιθετικά γιατί δεν είχαμε παίξει καλά στα δύο τελευταία ματς και θέλαμε να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Εγώ απλά παίζω με αυτοπεποίθηση. Έχω κάνει πολλή δουλειά στην προπόνηση και έχω εμπιστοσύνη στο σουτ μου», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x