Euroleague

Σλούκας: «Επιτυχία το 5-0, αλλά…»

Ο Κώστας Σλούκας χαρακτήρισε «μικρή επιτυχία» το 5-0 στην Ευρωλίγκα, αλλά τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει ο Ολυμπιακός να επαναπαυτεί ενόψει της αναμέτρησης με τη Βαλένθια.

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βαλένθια, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος τόνισε πως οι «νυχτερίδες» αδικούνται από το 1-4.

«Το 5-0 που έχουμε μέχρι στιγμής είναι μια μικρή “επιτυχία”, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς, όλοι οι παίκτες γνωρίζουν πως η Βαλένθια είναι πολύ καλή και θα παλέψει πολύ το ματς. Αδικείται από το 1-4 και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ», τόνισε αρχικά ο Κώστας Σλούκας.

Για το τι έχει αλλάξει στον Ολυμπιακό σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου: «Με τον νέο προπονητή η ομάδα έχει βρει ρυθμό, συνεργάζεται καλύτερα και αντιμετωπίζει καλύτερα τα παιχνίδια».

Για το εάν το περσινό 10-0 το οποίο τελικά δεν έδωσε κάτι στον Ολυμπιακό στο TOP-16: «Η περσινή εμπειρία θα μας βοηθήσει, κάθε αποτυχία είναι διδακτική. Φυσικά και μας έδωσε εμπειρία για το μέλλον, θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τα παιχνίδια που θα κρίνουν προκρίσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x