Euroleague

Σλούκας: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να μην μένει στα αρνητικά αποτελέσματα και να κοιτάει μπροστά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Στο παρελθόν ανήκει η ήττα από τη Νέα Κηφισιά, καθώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επικεντρωθεί στη Λαμποράλ Κούτσα και να πάρει τη νίκη, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας. Η άμυνα θα είναι το «κλειδί» για το ροζ φύλλο απέναντι στους Ισπανούς, σύμφωνα με τον Μπράιαντ Ντάνστον.

«Περνάμε μία μεταβατική περίοδο και όλοι ξέρουμε το γιατί. Ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει να αλλάζει προπονητές στην αρχή της σεζόν, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η ήττα από την Κηφισιά ανήκει στο παρελθόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Λαμποράλ Κούτσα που είναι μία ομάδα που έχει 2-3 “κλειδιά”, τα οποία αν τα σταματήσουμε θα νικήσουμε. Ο Ερτέλ είναι ένα από αυτά, όμως δεν σημαίνει πως αν περιορίσουμε μόνο εκείνον, θα χουμε μία εύκολη νίκη. Δεν είναι εύκολο ματς γενικά», δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Από την πλευρά του, ο Μπράιαντ Ντάνστον είπε: «Έχουμε κάνει ένα άσχημο ξεκίνημα και αύριο περιμένουμε να μας στηρίξει ο κόσμος. Η Λαμποράλ είναι μία γρήγορη και αθλητική ομάδα. Νομίζω πως αν τρέξουμε όπως ξέρουμε και είμαστε καλοί στην άμυνα, θα κάνουμε το “δύο στα δύο”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x