Αγγλία

Σμάιχελ: «Νικητής ο Φαν Χάαλ»

Τη συγκατάθεση του στην επιλογή της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναλάβει ο Λουίς Φαν Χάαλ την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έδωσε ο πρώην τερματοφύλακας του αγγλικού συλλόγου, Πέτερ Σμάιχελ.

Ο πρώην σπουδαίος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, Πέτερ Σμαίχελ, ρωτήθηκε από Άγγλους δημοσιογράφους για το θέμα που απασχολεί την ποδοσφαιρική Βρετανία, που δεν είναι άλλο, από τη διαφαινόμενη πρόσληψη του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Δάνος παλαίμαχος γκολκίπερ φαίνεται πως συμφωνεί απόλυτα με την επιλογή της διοίκησης να δώσει τα «κλειδιά» της ομάδας στον Ολλανδό προπονητής, δηλώνοντας μάλιστα σίγουρος, πως από τη στιγμή που διαθέτει νοοτροπία νικητή θα καταφέρει να μεταφέρει αυτή τη φιλοσοφία και στους παίκτες του.

«Τερματίσαμε φέτος έβδομοι, με την επόμενη χρονιά να μοιάζει ιδανική για την παρουσία μας στην πρώτη τετράδα. Όμως ο Φαν Χάαλ δεν θα αρκεστεί σε αυτό. Θα παλέψει για την πρωτιά. Χρειαζόμαστε έναν δυνατό άνδρα που θα επαναφέρει στην κορυφή», τόνισε ο Σμάιχελ.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x