Βόλεϊ

Σμαραγδής στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Το πιο γλυκό πρωτάθλημα που έχω κατακτήσει»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νίκος Σμαραγδής με το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς το στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως το πιο γλυκό της καριέρας του.

Πανευτυχής δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σμαραγδής για το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος κεντρικός έχει σηκώσει συνολικά οκτώ στην καριέρα του και με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, ωστόσο αυτό όπως είπε είναι το πιο γλυκό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Σμαραγδής στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Μπορεί να είναι η τέταρτη ομάδα που έχω κατακτήσει πρωτάθλημα μαζί της, αλλά αυτό είναι το πιο γλυκό. Γιατί το πήρα με την ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα στην Α1. Είχαμε μία δύσκολη σειρά ημιτελικών και τελικών, αλλά το πιστέψαμε. Παρά το γεγονός πως χάναμε 2-0 σετ, πήγαμε το ματς στο πέμπτο και πιστεύω πως το πήραμε δίκαια και αποδείξαμε πως είμαστε καλύτεροι».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ τερμάτισε τέταρτος στην κανονική διάρκεια: «Είμαστε η ομάδα που ανατρέπει τα πάντα. Οι παίκτες είναι έμπειροι και καλοί. Ο Κουρνέτας κάνει τη διαφορά το τελευταίο διάστημα και έχει ξανανιώσει. Από το Γενάρη και μετά έγινε μία μεγάλη προσπάθεια και με το πρωτάθλημα αυτό ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αυτή η χρονιά».

Για τον τραυματισμό που είχε μέσα στη χρονιά: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που με πίστεψαν. Ελπίζω να τους δικαίωσα. Εμείς οι αθλητές πρέπει να αποδεικνύουμε τις δυνατότητές μας. Είχα έναν τραυματισμό, αλλά δεν ήθελα να μείνω στο ράφι. Έχω σύνολο οκτώ πρωταθλήματα, αλλά αυτό όπως είπα είναι το πιο γλυκό. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, είναι το σπίτι μου η Θεσσαλονίκη και ελπίζω να παραμείνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x