Σε σοβαρές καταγγελίες για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης προέβη ο Ολλανδός πολιτικός και αρχηγός του κόμματος της Ελευθερίας, Γκερτ Βίλντερς.

Ο 49χρονος ανέφερε πως η ισπανική ομάδα ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ουαλού σταρ με 101 εκατομμύρια ευρώ που πήρε ως δάνειο από την ισπανική τράπεζα «Bankia», η οποία θεωρητικά δεν θα ήταν σε θέση να καλύψει το ποσό αφού στηρίχθηκε οικονομικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση με 19 δισεκατομμύρια για να μην χρεοκοπήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Θέλοντας να διερευνήσει λοιπόν αν ο Μπέιλ αποκτάται από τη Ρεάλ με χρήματα που επιβαρύνουν την Ε.Ε και κατ' επέκταση τον Ευρωπαίο φορολογούμενο, τη στιγμή που οι Κάτω Χώρες πασχίζουν για να βρουν 6 δις. ευρώ, ο Βίλντερς ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημο έγγραφο στην Κομισιόν, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Από την πλευρά της η «Bankia» αρνήθηκε την ανάμειξή της, με εκπρόσωπό της να λέει πως δεν έχει έρθει καν σε επαφή με τη «βασίλισσα».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ γνωστοποίησε σήμερα τα οικονομικά της για τη σεζόν 2012-13, την οποία έκλεισε με τζίρο 520.9 εκ. ευρώ (1.3% περισσότερα από την περσινή χρονιά) με τα καθαρά της κέρδη να ανέρχονται στα 36.9 εκ. Δείτε εδώ αναλυτικότερα.

Γιώργος Σιάφας

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ