NBA

Σοβαρό πρόβλημα ο Νας!

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Στιβ Νας να τελειώσει την καριέρα του. Διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα στη μέση του είναι σοβαρό και θα τον κρατήσει εκτός παρκέ για όλη τη σεζόν!

Άδοξο ενδέχεται να είναι το τέλος του Στιβ Νας στη μεγάλη του καριέρα στα παρκέ του ΝΒΑ.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό από τους Λος Άντζελες Λέικερς το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει στην πλάτη του είναι πολύ σοβαρότερο από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα σε ένα νεύρο κάτι που θα του στερήσει τη συμμετοχή του σε προπονήσεις και –φυσικά- αγώνες για όλη τη σεζόν.

Ο 40χρονος πλέι-μέικερ στις δηλώσεις του εξέφρασε την στεναχώρια του για την εξέλιξη αυτή… Δεν έκανε λόγο για τέλος της καριέρας του, αλλά τα αμερικανικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες αναφέρουν ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο…

«Είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά από αυτή την εξέλιξη γιατί το να παραμείνω υγιής και να αγωνιστώ χωρίς προβλήματα ήταν η προτεραιότητα μου για φέτος. Δούλεψα πολύ σκληρά γι’ αυτό αλλά αυτός ο τραυματισμός έκανε την κατάσταση μου εξαιρετικά δύσκολη. Αναγκαστικά φέτος θα υποστηρίζω την ομάδα μου από τον πάγκο και θα επικεντρωθώ στην αποθεραπεία μου για να μην αντιμετωπίσω ξανά παρόμοιο πρόβλημα», τόνισε ο Νας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x