Ισπανία

Σοβαρός τραυματισμός για Αλόνσο

Διάτρηση τυμπάνου στο αριστερό αυτί έχει υποστεί ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος χτυπήθηκε άτσαλα από τον Ζερεμί Ματιέ στον χθεσινό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Βαλένθια.

Σε κλινική της Βαλένθια νοσηλεύεται ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Βαλένθια για την 17η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ισπανός χαφ των «μερένχες» διεκδίκηση την μπάλα που ήταν στον αέρα μαζί με τον Ζερεμί Ματιέ, ο οποίος – όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο – τον χτύπησε άθελά του με τον αγκώνα στο αριστερό αυτί.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου της «βασίλισσας», ο Αλόνσο «έχει υποστεί διάτρηση στο τύμπανο του αριστερού του αυτιού» και παρέμεινε στη Βαλένθια, αφού οι γιατροί δεν του επέτρεψαν να πετάξει με το αεροπλάνο και θέλουν να τον υποβάλουν σε νεότερες εξετάσεις.

Ο Ισπανός μέσος συνέχισε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, όμως αισθάνθηκε δυσφορία και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x