Stoiximan Super League

Σόντερμπεργκ: «Τελείωσε με άσχημο τρόπο η σεζόν»

Για την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε ο Τομ Σόντερμπεργκ, αφήνοντας ανοιχτά τα πάντα για το μέλλον του.

Την άποψη ότι το μέλλον του εξαρτάται από την Έλφσμποργκ, στην οποία και ανήκει, εξέφρασε ο Τομ Σόντερμπεργκ, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του «Expressen».

Ο Σουηδός στόπερ που αγωνίστηκε από τον Γενάρη στον Απόλλωνα Σμύρνης ενημέρωσε τους συμπατριώτες του πως η ομάδα της Ριζούπολης υποβιβάστηκε στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τη σεζόν να ολοκληρώνεται με άσχημο τρόπο για την «ελαφρά ταξιαρχία».

«Θα έχω μία κουβέντα με τον Στέφαν Αντρέασον (προπονητή της ομάδας)», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός για το μέλλον του και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Έλφσμποργκ, προσθέτοντας:

«Ιδανικά, θα ήθελα να επιστρέψω και να αλλάξω την άποψη που υπάρχει προς το πρόσωπό μου για το κακό ξεκίνημα που έκανα. Θα κάνουμε προπονήσεις για τρεις εβδομάδες (με τον Απόλλωνα), αν κα η σεζόν τέλειωσε και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Ωστόσο βάσει συμβολαίου, πρέπει να κάνω προπονήσεις. Μπορεί να γυρίσω από την Ελλάδα. Ή να πάω σε άλλη χώρα. Η Έλφσμποργκ έχει την τελευταία λέξη για το μέλλον μου».

Για την παρουσία του στην «ελαφρά ταξιαρχία», ο Σόντερμπεργκ υπογράμμισε: «Δεν τα πήγαμε καλά. Υποβιβαστήκαμε την τελευταία αγωνιστική. Σαν αμυντικός πρέπει να πάρεις την μπάλα από τον αντίπαλο. Τίποτα άλλο. Οι τέσσερις μήνες στην Ελλάδα με βοήθησαν να παίζω καλύτερα και να μην έχω άγχος».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x