TV

Σόφη Πασχάλη στο Rodeo: «Δεν ήταν το ψάρι, κάτι άλλο έχει γίνει με τον Ντάνο»

Η Σόφη Πασχάλη λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor μίλησε στο Rodeo του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε ότι το θέμα με το ψάρι ήταν μόνο ένα παράδειγμα και πως υπάρχει και άλλο γεγονός.

Για την παρουσία της στο Survivor και για όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομινικό μίλησε η Σόφη Πασχάλη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Rodeo του ΣΚΑΪ.

Φυσικά το θέμα που μονοπώλησε την κουβέντα με τον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναΐδα Νέγκα, ήταν η σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και για το τι πραγματικά συνέβη στο νησί.

«Αυτή τη στιγμή έχω βγει από το παιχνίδι και δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Γιατί δεν είπαμε κάτι παραπάνω; Γιατί δεν υπάρχει πλάνο από το γεγονός. Είδαμε ότι δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε και φάνηκε γιατί δεν ήμασταν καλά σαν ομάδα. Ήταν παράδειγμα αυτό με το ψάρι. Υπάρχει και άλλο περιστατικό. Από τη στιγμή όμως που δεν είμαι εκεί δεν μπορώ πω κάτι παραπάνω» τόνισε αρχικά.

Ο Βαγγέλης Περρής επέμεινε στην ερώτηση του για το ποιο ήταν το πραγματικό γεγονός.

«Ήταν παράδειγμα αυτό με το ψάρι, δεν ήταν το γεγονός. Κάποια στιγμή μπορεί να μαθευτεί, δεν θέλω όμως να πω εγώ τι έγινε. Έχω αποφασίσει ότι δεν θα μιλήσω. Θα το δείτε στην πορεία. Κάποια στιγμή επειδή πιστεύω στη δικαιοσύνη όλα θα γίνουν όπως πρέπει».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x