Κολύμβηση

Κτενά: «Απόλυτα επιτυχημένη χρονιά»

Για την χρονιά που πέρασε και για τις διακρίσεις της μίλησε η Σοφία Κτενά στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Επιτυχημένη έκρινε την αγωνιστική χρονιά που πέρασε η Σοφία Κτενά, μιλώντας στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Η αθλήτρια της τεχνικής κολύμβησης έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο τεχνικής κολύμβησης στο Τομσκ της Ρωσίας, όπου κατέκτησε την 3η θέση και διακρίθηκε. Μάλιστα, η ίδια συμμετείχε και στο Super Sprint Cup, όπου εκεί είχε την ευκαιρία να συναντήσει μεγάλους σπρίντερ του αθλήματος.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Κτενά δήλωσε: «Οι Ρώσοι έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στη διοργάνωση αυτή καθώς διεξήχθη και στη χώρα τους. H διάκριση στη Ρωσία ήταν μέσα στους στόχους μου, όχι όμως και στο βασικό μου προσανατολισμό που ήταν η συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα»

Η ίδια συμπλήρωσε λέγοντας πως η χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη και εξέφρασε την ικανοποίηση της: «Για μένα η σεζόν δεν θα μπορούσε να μην ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αφού συνοδεύτηκε από τα 4 ευρωπαϊκά ρεκόρ και το πρόσφατο χάλκινο μετάλλιο. Το μετάλλιο είναι φυσικά ένα επίτευγμα που τιμά και εμένα αλλά και την Ελλάδα γενικότερα, όμως νομίζω πως είχα τις δυνατότητες να πετύχω κάτι παραπάνω».

Τέλος, η αθλήτρια έκλεισε, ευχαριστώντας την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για την στήριξη, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως θα ήθελε η τεχνική κολύμβηση να γίνει ολυμπιακό άθλημα και να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους προπονητές μου αλλά και την Ομοσπονδία για όσα έχουμε καταφέρει. Στο μέλλον ευελπιστώ πως και η ελληνική πολιτεία θα βοηθήσει το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης ώστε να κάνει και άλλα βήματα προόδου».

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x