Euroleague

Σόφο: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»

Συναίσθημα… απερίγραπτο χαρακτήρισε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου», δήλωσε στη SportDay ο σέντερ της Μακάμπι.

Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του χαρακτήρισε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τη Μακάμπι.

«Το να βρίσκεσαι στην κορυφή της Ευρώπης είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να περιγράψω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Απλά, ελπίζω να συνεχίσω να βρίσκομαι με αυτή την ομάδα και αυτούς τους συμπαίκτες», δήλωσε στη SportDay ο 29χρονος άσος.

Η μεγαλύτερη αρετή που έδειξε η ομάδα του στο Final Four ήταν το ψυχικός σθένος. «Το χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας είναι ότι δεν τα παρατάει ποτέ. Δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι πριν λήξει. Δίνουμε πάντα το 100% των δυνάμεών μας και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μας έχει πει ο προπονητής μας και μας το υπενθυμίζει συνέχεια», πρόσθεσε.

Όσο για το αν ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε κάποια ιδιαίτερη οδηγία στον ίδιο και τους συμπαίκτες του πριν τον τελικό με τη Ρεάλ, ο «Σόφο» τόνισε: «Όχι. Το μόνο που μας είπε είναι να το διασκεδάσουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x