Επικαιρότητα

Σοκ απο το μήνυμα του 22χρονου σατανιστή στο Youtube

Άρχισε να ασχολείται με τον Σατανισμό από τα 14 ο κατά συρροή δολοφόνος!

Ο νεαρός, που όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί φιλοδοξούσε να γίνει κατά συρροή δολοφόνος στο όνομα του Σατανά, έθεσε σε εφαρμογή το δολοφονικό του σχέδιο αμέσως μετά την Ανάσταση, ξημερώματα Πάσχα.

Θυσία στον Σατανά ήταν σύμφωνα με την αστυνομία η δολοφονία της 40χρονης γυναίκας η οποία βρέθηκε δολοφονημένη ανήμερα του Πάσχα, σε στέκι αστέγων στην πλατεία της Γλυφάδας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 22χρονο, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε σκοπό να κάνει και άλλο έγκλημα το ερχόμενο Σάββατο, στο θερινό ηλιοστάσιο!

Συγκλονίζει μάλιστα ένα μήνυμα που είχε γράψει ως σχόλιο κάτω από ένα τραγούδι στο You Tube πριν από 2 μήνες:

«Θέλω να γίνω σατανιστής. Μένω Αθήνα όποιος το δει ας απαντήσει εδώ, αν μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα άτομα» και έγραψε τον αριθμό του κινητού του.

Αυτή την ανάρτηση έκανε ως σχόλιο κάτω από ένα τραγούδι των Rotting Christ, ενός ελληνικού συγκροτήματος μουσικής μπλακ μέταλ, με τίτλο «Κατά τον Δαίμονα Εαυτού». Ακόμα, όπως είπε στους αστυνομικούς, άρχισε να ασχολείται με τον Σατανισμό από τα 14 του χρόνια, ενώ για το έγκλημα, προσπάθησε να το πει στους γονείς του, αλλά εκείνοι δεν τον πίστεψαν.

inner

Πηγή: Parapolitika.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x