Γενικά

Σοκ με Βασιλόπουλο!

Για πολλοστή φορά άτυχος στην καριέρα του στάθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο 29χρονος φόργουορντ της Βαγιαδολίδ αντιμετωπίζει εκ νέου πρόβλημα με το χειρουργημένο του γόνατο.

Νέο εμπόδιο στην ήδη ταλαιπωρημένη καριέρα του αντιμετωπίζει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο πρώην διεθνής φόργουορντ τραυματίστηκε ξανά –”γύρισε” το γόνατό του- στο ματς της Βαγιαδολίδ με την Μανρέσα την προηγούμενη Κυριακή (17/11) και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για νέο τραυματισμό. Αρχικά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν νέα «ζημιά», όμως με δεδομένο ότι το ιστορικό ήταν τέτοιο, σε συνδυασμό με το ότι το γόνατο του παίκτη πρηζόταν συνεχώς, υπήρχε έντονη ανησυχία.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο παίκτης γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα για να πάρει την γνώμη των γιατρών που εμπιστεύεται περισσότερο τα τελευταία χρόνια και τα λεγόμενά τους –διάγνωση- δεν είναι ενθαρρυντική. Ο χιαστός έχει ξανά πρόβλημα και πλέον μένει να δούμε αν θα αποφασιστεί να αντιμετωπιστεί με νέα χειρουργική επέμβαση ή απλή θεραπεία και ενδυνάμωση.

Ο παίκτης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, την ώρα που οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε από την διοίκηση της Βαγιαδολίδ να τερματίσουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει, αφού θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι με αυτή τη νέα του περιπέτεια.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x