Ελλάδα

Σοκ με Ντάρντεν!

Νοκ άουτ για ένα μήνα τέθηκε ο Τρεμέλ Ντάρντεν με κάταγμα στο δεξί χέρι. Χάνει τον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, που… ξέμεινε από λύσεις για τη θέση «3».

Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό. Ο Τρεμέλ Ντάρντεν αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με τη Βενέτσια (63-93) και οι εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν πως το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό.

Ο 33χρονος άσος έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα τέταρτου μετακαρπίου και κάταγμα πρώτης φάλαγγας μέσου δακτύλου στο δεξί χέρι. Στον παίκτη τοποθετήθηκε γύψος και το βράδυ θα επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να εξεταστεί εκ νέου από τον Γιώργο Παπαγιαννόπουλο.

Η επιστροφή του Τρεμέλ Ντάρντεν σε αγωνιστική δράση αναμένεται να γίνει ύστερα από ένα μήνα. Αυτό σημαίνει πως χάνει τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις 8 Οκτωβρίου, αλλά και την έναρξη του πρωταθλήματος στις 11 Οκτωβρίου και την Ευρωλίγκα λίγες μέρες μετά.

Δεδομένου ότι νοκ άουτ μέχρι το Δεκέμβριο είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, δεν είναι πλέον απίθανο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για παίκτη στη θέση «3», μιας και η μόνη διαθέσιμη λύση είναι ο Ματ Λοτζέσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x