Επικαιρότητα

ΣΟΚ: Νεκρός πατέρας από επίθεση σκύλου μπροστά στις κόρες του! (pics)

Στα τραύματα που του προκάλεσε ο οικόσιτος σκύλος διασταύρωσης Στάφορντσαϊρ με πιτ μπουλ, που του επιτέθηκε μέσα στο σπίτι του και μπροστά στις δύο κόρες του υπέκυψε 45χρονος άνδρας στη Μ. Βρετανία

Τραγικό θάνατο από το οικόσιτος σκύλος διασταύρωσης Στάφορντσαϊρ με πιτ μπουλ που του επιτέθηκε μέσα στο σπίτι του και μπροστά στα παιδιά του βρήκε 45χρονος άνδρας στην Μ. Βρετανία..

Οι δύο κόρες του -19 και 16 ετών- προσπάθησαν να απομακρύνουν τον μεγαλόσωμο σκύλο -που μεγάλωνε στην αυλή τους μαζί με δυο ακόμα πιτ μπουλ- όμως δεν τα κατάφεραν πριν να είναι πια πολύ αργά.



Τα τραύματα που είχαν προκληθεί στο λαιμό του 45χρονου Στέφεν προκάλεσαν βαριά αιμορραγία και αυτή είχε ως αποτέλεσμα την καρδιακή προσβολή.

Ο άτυχος άνδρας ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, λόγω αδιαθεσίας που ένιωθε όταν ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει. Οι κόρες του άφησαν την πόρτα του υπνοδωματίου ανοιχτή, πηγαίνοντας να δουν τι συμβαίνει και ο μεγαλόσωμος σκύλος όρμησε στο δωμάτιο.



«Του δάγκωσε το λαιμό και ξαφνικά είδαμε πολύ αίμα να τρέχει. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα για να τον σταματήσουμε. Δεν φορούσε κολάρο, κρατούσα τα πίσω πόδια του και προσπαθούσα να τον τραβήξω αλλά ήταν πολύ δυνατός», περιέγραψε η 16χρονη Κάρλα μετά το τραγικό περιστατικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x