Γενικά

Σοκ στο WWE: Έξι με εννέα μήνες εκτός ο Seth Rollins, χάνει τη ζώνη του πρωταθλητή

Ο νέος πρωταθλητής θα αναδειχθεί στο Survivor Series που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου.

Εδώ και πάνω από ένα χρόνο ο Seth Rollins είναι το κεντρικό πρόσωπο στα storyline του WWE. Και ειδικά από την ημέρα που πήρε στα χέρια του τη ζώνη του πρωταθλητή στη Wrestlemania.

Μια άτυχη στιγμή όμως βάζει τέλος στην πρωτοκαθεδρία του και αλλάζει όλα τα πλάνα της εταιρείας για τους επόμενους μήνες.

Ο Rollins τραυματίστηκε στο γόνατο σε αναμέτρηση με τον Kane, στην πρώτη στάση της ευρωπαϊκής περιοδείας στην Ιρλανδία και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα έξι έως εννέα μηνών.

H είδηση έρχεται περίπου δύο εβδομάδες πριν το Survivor Series όπου θα αντιμετώπιζε τον διεκδικητή του τίτλου Roman Reigns.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Rollins παραιτείται από τον τίτλο (όπως είχε συμβεί και με τον Daniel Bryan το 2014) και πλέον στο Survivor Series θα αναδειχθεί νέος πρωταθλητής μέσω τουρνουα οι λεπτομέρειες του οποίου δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Αυτό ήταν ένα ακόμα πλήγμα με τραυματισμό μεγάλου αστεριού για το WWE που έχει ήδη εκτός δράσης τον Randy Orton (επίσης για μεγάλο διάστημα) ενώ παραμένει άγνωστο το πότε και αν ο Daniel Bryan θα επιστρέψει στη δράση. Αυτή την περίοδο και μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα βρίσκεται σε άδεια και το μεγαλύτερο όνομα της εταιρείας, ο John Cena, ο οποίος όμως δεν αποκλείεται λόγω των εξελίξεων να επιστρέψει νωρίτερα.

Ο τραυματισμός του Rollins αλλάζει επίσης τα πλάνα του WWE και για την επόμενη Wrestlemania με την φημολογία που είχε αναπτυχθεί να τον ήθελε είτε να εμπλέκεται σε triple threat με τους παλιούς συνεργάτες του στη Shield, είτε να αντιμετωπίζει τον Triple H σε μία κόντρα που έμοιαζε να χτίζεται σιγά σιγά τους τελευταίους μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x