Επικαιρότητα

Σοκάρει η Σώτη Τριανταφύλλου: Εχω δεχθεί απειλές, με έχουν φτύσει πολλες φορές στον δρόμο

Η γνωστή συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, το όνομα της οποίας έχει βρεθεί πολλές φορές στη δημοσιότητα για τις απόψεις που έχει εκφράσει, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town».

Η γνωστή συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, το όνομα της οποίας έχει βρεθεί πολλες φορές στην δημοσιότητα για τις απόψεις που έχει εκφράσει, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» στην οποία αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί απειλές για την ζωή της, αλλά και επιθέσεις στον δρόμο.

Στην ερώτηση γιατί κάποιοι την αντιπαθούν τόσο πολύ, η κ. Τριανταφύλλου δεν μασάει τα λόγια της. «Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Πρώτον, επειδή έχω κάποιες συγκεκριμένες ιδέες που δεν είναι του συρμού. Δεύτερον, επειδή δεν έχω το στυλ της δεξιάς θεούσας από την οποία θα περίμεναν αντιαριστερές ιδέες. Αισθάνονται ότι τους απορρίπτω σε επίπεδο αισθητικής και κουλτούρας. Δίκιο έχουν. Τους απορρίπτω».

Η γνωστή συγγραφέας προσθέτει επίσης, «Δεν υπάρχει πιο rock ‘n’ roll άνθρωπος από εμένα. Η λεγόμενη ανανεωτική ή αντιεξουσιαστική αριστερά θεωρεί ότι το ροκ της ανήκει. Λάθος! Επίσης είμαι γυναίκα. Δεν θα υπήρχαν οι ίδιες απειλές αν ήμουν άντρας».

Η κ. Τριανταφυλλου αποκαλύπτει επίσης ότι: «Έχω δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια πολλές απειλές. Δεν μπορεί όμως να τις πάρει κανείς στα σοβαρά. Θα σε σκοτώσω, θα σε μαχαιρώσω, θα σε ανασκολοπίσω. Μα είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα; Γελοιότητες…Και ας συνοδεύονται από προσβολές και φτυσίματα στο δρόμο».

Στην εύλογη απορία του δημοσιογράφου για να διευκρινίσει αν αυτό αποτελεί σχήμα λόγου, η γνωστή συγγραφέας σοκάρει με την αποκάλυψη της. «Ναι, μου έχει τύχει πολλές φορές να με φτύσουν την ώρα που περπατώ στον δρόμο».

«Και πως αντιδράτε», ρωτάει ο δημοσιογράφος. «Βγάζω το αντισηπτικό μαντιλάκι μου, σκουπίζομαι και συνεχίζω να περπατάω. Τι άλλο να κάνω; Να εμπλακώ σε χειροδικία; Αστεία πράγματα. Έχω δουλειές, τρεξίματα. Εξάλλου, έχω μάθει να διαχειρίζομαι τις κόντρες και συνεχίζω να κάνω αυτό που πιστεύω ότι κάνω καλά. Τώρα αν κάποιος έρχεται και με φτύνει στον δρόμο, ποιος είναι ο γελοίος; Σίγουρα δεν είμαι εγώ..».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x